Jubileusz 80-lecia szkoły
Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis przedszkole

 

DATA

 

POSIŁKI

 

3.11.25

 

ŚNIADANIE

Pieczywo (gluten) mieszane z masłem (laktoza), szynką z indyka i warzywami (ogórek, pomidor), mleko (laktoza).

II Melon.

OBIAD

Ryz na mleku z jabłkiem i cynamonem, woda z cytryną.

 

Zupa ogórkowa na wywarze drobiowo warzywnym (seler).

 

PODWIECZOREK: Gruszka.

 

 

4.11.25

 

ŚNIADANIE

Płatki kukurydziane na mleku (laktoza).

Pieczywo mieszane (gluten) z masłem (laktoza), żółtym serem (laktoza), ogórek, pomidor, szczypiorek, rzodkiewka.

II Jabłko.

OBIAD

Stripsy z kurczaka (gluten, jaja), ziemniaki, sałata z jogurtem naturalnym (laktoza), woda z miętą.

 

Zupa kalafiorowa na wywarze drobiowo warzywnym (seler) z kaszą jaglaną.

 

PODWIECZOREK: Banan.

 

 

5.11.25

 

ŚNIADANIE

Pieczywo mieszane (gluten) z masłem (laktoza) dzem wiśniowy, miód, kawa inka na mleku (laktoza).

II Kalarepa, marchewka.

OBIAD

Kasza kuskus perłowy (gluten) filet z indyka, surówka z kapusty pekińskiej z kukurydzą, sok jabłkowo gruszkowy.

 

Zupa krem z fasoli z kiełbaską na wywarze mięsno warzywnym (seler).

 

PODWIECZOREK: Mandarynka.

 

 

6.11.25

 

ŚNIADANIE

Owsianka z musem malinowym.

Bułka graham (gluten) z masłem (laktoza), twarozek ze szczypiorkiem.

II Papryka do chrupania.

OBIAD

Gulasz z szynki wieprzowej (laktoza), kasza jęczmienna, surówka z czerwonych buraczków, kompot owocowy.

 

Zupa krem z pomarańczowych warzyw na wywarze drobiowym z mleczkiem kokosowym z ziołowymi grzankami (gluten).

 

PODWIECZOREK: Jabłko.

 

7.11.25

 

ŚNIADANIE

Szwedzki stół , herbata miętowa.

Pieczywo (gluten) , masło (laktoza) , wędlina , kabanosy, ser żółty (laktoza) , serek mozzarella (laktoza), jaja, dżem, ogórek, pomidor, sałata, szczypiorek.

II Suszona morela, daktyle.

OBIAD

Pieczony łosoś (ryba), ziemniaki, surówka porowa (laktoza), woda z cytryną.

 

Budyń śmietankowy na mleku (laktoza) z borówką.

 

PODWIECZOREK: Ciasteczka zbozowe (gluten).

 

Data dodania: 2020-09-15 07:40:31
Data edycji: 2025-10-31 12:57:40
Ilość wyświetleń: 14032

Kalendarz

Klasy

Przejdź na stronę swojej klasy
Więcej informacji

Klasy

Przejdź na stronę swojej klasy
Zobacz
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej