Jubileusz 80-lecia szkoły
Opcje widoku
Ikona powiększania tekstu
Powiększ tekst
Ikona pomniejszania tekstu
Pomniejsz tekst
Ikona zmiany kontrastu
Kontrast
Ikona podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Odnośnik do Deklaracja dostępności
Deklaracja dostępności
Resetowanie ustawień
Reset

Jadłospis przedszkole

 

DATA

 

 

POSIŁKI

 

 

15.12.25

 

ŚNIADANIE

Pieczywo (gluten) mieszane z masłem (laktoza), szynką, ogórek, pomidor, herbata rumiankowa.

II Melon.

OBIAD

Pierogi ruskie (gluten, laktoza) z cebulką, sok jabłkowo gruszkowy.

 

 Kasza manna (gluten, laktoza) z musem malinowym.

 

PODWIECZOREK: Jabłko.

 

16.12.25

 

 

ŚNIADANIE

Parówki z szynki , ketchup, pieczywo (gluten) mieszane z masłem (laktoza), mleko (bez laktozy).

II Papryka do chrupania.

OBIAD

Zingerki z kurczaka(laktoza), z brązowym ryżem, warzywa w stylu rustykalnym (Kalafior, marchew żółta, marchew, kalafior Romanesco, groszek cukrowy, woda, masło 7 %, oliwa z oliwek, sól, cukier, pieprz ), woda z cytryną.

 

Zupa krem z marchewki  na wywarze drobiowo warzywnym (laktoza).

 

PODWIECZOREK: Banan.

 

17.12.25

 

ŚNIADANIE

Pieczywo (gluten) mieszane z masłem (laktoza) pasztet z kurczaka, ogórek kiszony.

II Mandarynka.

OBIAD

Udko z kurczaka, ziemniaki, mizeria z jogurtem naturalnym (laktoza), sok jabłkowy.

 

Budyń czekoladowy na mleku (laktoza).

 

PODWIECZOREK: Ciasteczka zbozowe (gluten).

 

 

18.12.25

 

ŚNIADANIE

Jaglanka na mleku (laktoza) zurawiną.

Bułka (gluten) kajzerka, rozmaitości, graham z masłem (laktoza), polędwica sopocka, herbata malinowa.

II Kaki.

OBIAD

Kasza jęczmienna, bitki wieprzowe (gluten) własnym, surówka z białej kapusty, woda z cytryną.

 

Zupa pomidorowa na wywarze drobiowo warzywnym (seler) zabielana (laktoza) z makaronem (gluten).

 

PODWIECZOREK: Chips jabłkowy.

 

 

19.12.25

 

ŚNIADANIE

 

Szwedzki stół , herbata miętowa.

Pieczywo (gluten) , masło (laktoza) , wędlina , kabanosy, ser żółty (laktoza) , serek mozzarella (laktoza), jaja, dżem, ogórek, pomidor, sałata, szczypiorek.

II Suszona morela, daktyle.

 

OBIAD

Pieczony dorsz (ryba, gluten, jaja), ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty, kompot owocowy.

 

 Barszcz czerwony z uszkami (gluten).

 

 

PODWIECZOREK: Jabłko, Kinder czekolada

 

Data dodania: 2020-09-15 07:40:31
Data edycji: 2025-12-12 13:41:40
Ilość wyświetleń: 14352

Kalendarz

Klasy

Przejdź na stronę swojej klasy
Więcej informacji

Klasy

Przejdź na stronę swojej klasy
Zobacz
Bądź z nami
Aktualności i informacje
Biuletynu Informacji Publicznej
Logo Facebook
Facebook
Biuletynu Informacji Publicznej