PONIEDZIAŁEK 20.10.25
Zupa z czerwonej soczewicy na wywarze drobiowo warzywnym (seler), pieczywo (gluten), owoc.
WTOREK 21.10.25
Klopsiki w sosie koperkowym (jaja, gluten), mix kasz (jęczmienna, gryczana biała i palona), warzywa w stylu rustykalnym (laktoza), woda z miętą.
ŚRODA 22.10.25
Pieczone udko z kurczaka, ziemniaki, sałata z jogurtem naturalnym (laktoza), woda z cytryną.
CZWARTEK 23.10.25
Kluski śląskie (gluten, jaja), strogonow z szynki wieprzowej (laktoza) z pieczarkami i ogórkiem kiszonym, woda z miętą.
PIĄTEK 24.10.25
Pieczony łosoś (ryba), ziemniaki, surówka z jesiennych warzyw (laktoza), woda z cytryną.
83-000 Pruszcz Gdański
ul. Tysiąclecia 5